Maxi avkrefter Newell's-rykter

I følge argentinsk media skal Maxi Rodriguez ha blitt enig om en kontrakt med barndomsklubben Newell's Old Boys. Oppdatert: Maxi avkrefter.

Det så ut på Maxi Rodriguez etter Chelsea-kampen på Anfield at han sa farvel til supporterne. Også uttalelsene hans i ettertid har gjort at mange forventet at 31-åringen kom til å forlate klubben denne sommeren.

I følge Rosario3 skal Maxi og Newell's Old Boys være enig om en fireårskontrakt. Newell's Old Boys var Maxi sin første klubb, og det er i sommer ti år siden han forlot klubben og Argentina til fordel for spansk fotball og Espanyol.

Verken Liverpool eller Newell's har bekreftet overgangen, men den argentinske klubben skal allerede ha reservert trøye nummer 11 til spilleren, og i følge argentinsk media var det eneste som gjensto at Liverpool frigir spilleren de fikk på en lignende avtale da han forlot Atletico Madrid. Maxi har kontrakt til 2013.

Oppdatert: Maxi selv skal nå ha avkreftet ovenfor Olé at han har vært i kontraktsforhandlinger med Newell's, og skal ha sagt at grunnen til at ryktene har oppstått er at han er i byen på grunn av fødsel.

- Jeg aner ikke hvor dette kommer fra, for jeg har fortsatt et år igjen av kontrakten min med Liverpool og har ikke pratet med noen.