McCarthy oppgitt over billige baklengsmål

Liverpool kom to poeng nærmere topp fire etter seier på Molineux, mens motstander Wolverhampton og manager Mick McCarthy er under streken og under press.

- Jeg kunne ikke se hva som ville komme etter pause ut fra hva som skjedde i 1.omgang, det er helt sikkert, konkluderte McCarthy etter at tre scoringer på 25 minutter ga Liverpool en komfortabel borteseier. – Inntil de scoret, da synes jeg vi var bra med.

- De scoret etter vår corner, hvor vi skulle ha vært bedre organisert, og hvor vi forsvarte oss dårlig. Ved den andre scoringen prøvde jeg å gjøre spillerbytter, og vi slapp inn et virkelig billig mål.

- Etter det er det min feil. Det ser ut som om folk ikke prøver, men det er fasongen på laget. Jeg måtte sette inn angripere. Jeg måtte prøve å få redusert, men å spille 4-4-2 mot dem var ikke tingen å gjøre.

- 2.omgangen var uakseptabel. Det var store rykter om at jeg kom til å gå forleden dag slik at jeg forventer ikke noe mindre nå. Det jeg vil si er at guttene er ikke perfekte, de lider også, og det var ingen som ikke prøvde utpå der.