Misfornøyd med pressen

Sebastian Coates trives, og har lite å klage på med livet i England, men likte ikke måten lagkamerat Luis Suarez ble behandlet på i pressen. I tillegg skulle han gjerne ønsket butikkene holdt åpent lenger.

Utenom Glen Johnson er det ingen av Liverpool-spillerne som har uttalt seg om oppstyret da Luis Suarez fikk åtte kampers suspensjon på nyttårsaften. Liverpool FC virker å ønske legge et lokk på hele saken for at den skal bli glemt, så Sebastian Coates skal ikke ha vært snakkesalig da han kommenterte det i et intervju med den uruguayanske avisa Ovacion.

- Så langt har jeg ikke opplevd noe jeg misliker i England, men i Luis Suarez-saken foreksempel, så jeg en del jeg ikke setter pris på. Enkelte erklæringer og holdninger støtet meg, sier Coates i intervjuet.

- Luis fikk et dårlig navn, og pressen slaktet han. Mye av det som ble sagt var ikke sant, og det er sårende.

Coates har kun vært involvert i åtte førstelagskamper for de røde etter overgangen fra Nacional i august. Han trives i England, men sliter med å omstille seg til britiske åpningstider.

- Her er butikkene allerede stengt i seks-syvtiden. På den tiden ville du gått ut for å handle i Uruguay. I England kan du heller ikke gå ut for å spise senere enn klokken ni, for da vil du ikke få matservering. Stedene er kun åpne dersom du skal drikke. I Uruguay vil du gå ut for å spise middag klokken 22, men her er det senest klokken 20, og vi er ikke vant til det. Akkurat det har vært litt vanskelig, avslutter Coates.