Moli signerer for Wolves

Juniorspilleren Dave Moli opplyser at han signerer proffkontrakt med Wolverhampton. Tom King i Stoke. Stephen Wright og Victor Palsson frigitt av henholdsvis Hartlepool og Hibernian.

Dave Moli skriver på sin Facebook-side at han kommer til å signere en profesjonell kontrakt med Wolverhampton denne uken. Dermed forlater spissen, som fylte 17 år 8 .januar, Liverpool FC to et halvt år etter at han ble hentet fra Luton Town. Den tidligere engelske U16-landslagsspilleren har spilt 13 kamper og scoret tre mål for Liverpool U18 denne sesongen.

Vi opplyste tidligere denne måneden at Tom King har forlatt Liverpool FC. Nå viser det seg at juniorlagets venstreback har sluttet seg til Stoke City, og 18-åringen fikk sin U18-debut for «pottemakerne» mot Blackburn 10. desember.

Stephen Wright er frigitt av Hartlepool. 31-åringen signerte en korttidskontrakt med League One-klubben i september, men har fått beskjed om at avtalen ikke forlenges. Forsvarsspilleren fikk kun 11 kamper på grunn av en akillesskade. Wright satt på benken i Liverpools UEFA-cuptriumf mot Alaves i 2001, og fikk totalt 21 kamper for Anfield-klubben. Hans eneste scoring for merseysiderne kom i 2-0-seieren mot Borussia Dortmund i Champions League i oktober 2001.

Den tidligere reservelagsspilleren Victor Palsson ble nylig frigitt av Hibernian. Ifølge skysports.com kan den 20-årige islendingen komme til å skrive under for MLS-klubben New York Red Bulls