Morgan drømmer om Anfield

Adam Morgan sin største drøm er å score for førstelaget på Anfield. Beskriver opplevelsen om å få bli med til Gomel som noe av det største han har opplevd.

I sommer har Adam Morgan vært involvert på førstelaget. Først var han med på USA-turnéen, hvor han scoret lagets mål i 1-1 kampen mot Toronto, før han også var med i troppen til Hviterussland for Europa League-kvalifiseringskampen mot Gomel forrige torsdag. Spissen sin aller største drøm er å score for førstelaget på Anfield.

- Uansett hvilken kamp det er, så er det spesielt å spille på Anfield. Det å score for førstelaget på Anfield vil være alt jeg har drømt om. For lokale gutter betyr det alt å spille å førstelaget. Gerrard og Carragher har gjort det, Jay Spearing har fått sin sjanse, og det har også Jon Flanagan og Jack Robinson, sier Morgan til Liverpoolfc.com.

- Vi har noen glimrende angripere i klubben. Jeg ser til Luis Suarez, Andy Carroll og Fabio Borini for å få råd. Jeg ser dem på trening, og de gjør ting en bare må beundre.

- Jeg ønsker å gjøre det bra for denne fotballklubben, uansett om det er for U21 eller for førstelaget. Jeg vil alltid gi 100 prosent. Det var stort for meg å reise med førstelaget i Europa til Hviterussland. Jeg har vært på bortekamper som supporter, så det å være med laget på bussen og trene med dem på stadion var en av de beste opplevelsene noen gang. Forhåpentligvis får jeg gjøre det igjen.

- Jeg har sett så mange gå ut av akademiet uten å få en kamp for førstelaget, så det å kunne få en ville vært stort.

Morgan forteller om USA-turnéen, og hvordan han fikk vite at han fikk være med.

- Det var en veldig god erfaring, og jeg satte pris på den. Det skjedde da jeg skulle på trening med reservene, og jeg ble fortalt at jeg skulle trene med førstelaget. Det var stort, og så sa manageren at noen av oss skulle være med til Amerika. Heldigvis for meg fikk jeg beskjeden.

Han kom inn som innbytter og reddet uavgjort for de røde i den første kampen mot Toronto.

- Det er vanskelig å forklare, men det er en av de beste følelsene jeg har hatt. Det var kanskje bare en tap-in, men det betydde ingenting for meg. Jeg tror du kunne se på feiringen min hvor mye det betydde for meg. Selv om det kun var i en treningskamp, så betydde det målet alt for meg.

- Det å være på Melwood har hjulpet meg å vokse opp en del mer, som var noe jeg trengte. Det å kunne være rundt og lære av spillerne i min posisjon er bare stort.

- Jeg har pratet med manageren en del. Han har fortalt meg hvordan han ønsker at jeg skal spille. Han sa at han visste jeg kunne score mål, men ønsker at jeg skal jobbe hardt uten ballen, og bli bedre på kombinasjonsspill, som er noe jeg jobber med.