Mosaikk på søndag

Tre av fire tribuner vil ha mosaikk på Anfield førstkommende søndag. Alex Ferguson er skuffet over egne supportere og sier at hans klubb vil gi Liverpool FC full støtte.

Ifølge The Times skal tre tribuner ha mosaikk før søndagens kamp mot Manchester United. På the Kop vil det være «The Truth», i Lower Centenary vil tilskuerne danne «Justice», mens i Anfield Road End vil det være «96».

Kapteinene til begge klubber vil slippe 96 ballonger til minne om de som mistet sine liv på Hillsborough.

Alex Ferguson skal være optimistisk med tanke på at man ikke vil høre «alltid offeret, det er aldri deres feil», som fansen til Manchester United sang under helgens kamp mot Wigan.

- Jeg hørte det ikke, men alle synes å ha hørt det og David Gill (daglig leder Man U) skal ha vært skuffet over å høre det i direktørboksen, fortalte Ferguson til pressen.

- Det er et nytt rop, som først startet etter situasjonen med Suarez, men med tanke på det klimaet som er og etter å ha snakket med supporterne på fredag og bedt dem om å etterfølge de retningslinjer som vi ønsker å følge, var det skuffende å høre om det.

- Det var en minoritet og i vårt samfunn er det en minoritet som ønsker å bli hørt og som gjør det vanskelig, men som klubb har Liverpool Football Club vår totale støtte i den situasjonen de befinner seg i.

- Vi forstår hvordan familiene må ha følt det da de leste den rapporten. Det vil bli en svært følelsesladet dag på søndag og vi vil støtte dem som best vi kan.