Mot spesiell uke for Allen

Joe Allen fikk sin Liverpool-debut mot West Bromwich. På torsdag står han foran sin første kamp med klubben i Europa League, mens neste søndag kommer antagelig hjemmedebuten mot Manchester City.

Joe Allen var kanskje Liverpools beste mot West Bromwich, men et 0-3-tap gjør at debutanten hadde blandede følelser etter kampen.
- Det var strålende å debutere. Det var ingen ideell debut med tanke på resultatet, men det var en av disse dagene da det ikke fungerte for oss. Vi må se fremover, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Det kan bli en spesiell uke for meg ved å få sjansen til å spille i Europa for Liverpool og forhåpentligvis få min Anfield-debut mot Manchester City. Vi håper at vi har en bedre følelse etter de to kampene. Vi skal selvsagt gi alt for våre supportere.

Joe Allen sier spillerne skal jobbe hardt for å slå tilbake etter tapet.
- Deres første scoring var fantastisk, og det er et slikt du må ta av deg hatten for å si at det er et flott mål og at det ikke var mye vi kunne gjøre for å forhindre det.

- Den første scoringen ga dem et fotfeste i kampen, og deretter kom avgjørelser i mot oss. Det forandret alt da vi ble redusert til ti spillere.

- Gjennom en hel sesong kommer det til å bli noen slike dager. Vi skal omgruppere, jobbe hardt på trening og være for klare til torsdagens kamp.