Møter Stevie G i morgen

Rundt halve førstelagstroppen er tilbake i trening igjen på Melwood, og Brendan Rodgers skal i tillegg ha møte med Steven Gerrard i morgen. Flere av de unge reservelagsspillerne er også med på øktene.

- Nå har jeg møtt noen av spillerne her, og jeg har konsentrert meg om å legge fram min visjon, hvilken retning vi ønsker å ta, hvilken kultur denne klubben stor for og dens verdier og moral. De fleste av de andre har jeg snakket med på telefon, forklarer Brendan Rodgers til liverpoolfc.com.

- I morgen skal jeg ha et møte med Steven Gerrard og det er noe jeg ser fram til. Han er sjelen i denne klubben.

- Jeg elsker også den entusiasmen og den lidenskapen for fotball som Jamie Carragher står for. Han er nå på et stadium av karrieren hvor han er mer interessert i det taktiske og treningsmessige og vi hadde en veldig hyggelig prat forleden.

- Totalt sett mener jeg at vi har en sterk tropp her. Jeg har god oversikt over spillertroppen, men personligheten til hver enkelt vil likevel først få helt klarhet i når du kan jobbe med dem fra dag til dag. Det kan være enkelte posisjoner som vi ønsker å styrke, men det vil bare være en spesiell type spiller som vi behøver her.

Av dagens bilder fra Melwood kan en registrere at disse spillerne i reservelagstroppen også var med: Ryan McLaughlin, Stephen Sama, Yalany Baio, Marc Pelosi, Andre Wisdom, Joao Carlos Teixeira, Adam Morgan, Nathan Eccleston, Brad Smith og Krisztian Adorjan.

Det var ellers spesielt hyggelig å se at Lucas var tilbake og trente med ball fra første økt, på veien tilbake fra sin langvarige kneskade.