Nacho og Morgan senket Huddersfield U18

Liverpool U18 vant fortjent 2-1 over Huddersfield i formiddag.

Scoringer av Nacho og Adam Morgan sørget for at Liverpool vant fortjent over Huddersfield. Max Leonard reduserte for gjestene fem minutter før slutt, men seieren var aldri truet. Mike Marsh vil trolig være fornøyd med en god forestilling, der samtlige involverte leverte solide prestasjoner. Jordon Ibe og Kristofer Petersson var mest fremtredende før pause, mens Jordan Lussey og Ryan McLaughlin markerte seg positivt etter sidebyttet. Jakub Sokolik var også solid i midtforsvaret før han måtte ut med skade.

90 min: Slutt.

90 min: Bortelaget roper på straffespark når Charlton går overende i Liverpool-boksen, men dommer Dowd vinker spillet videre.

90 min: Mukendi finner innbytter Sinclair, som sniker seg mellom to Huddersfield-spillere og avslutter. Skuddet går en halvmeter over, men likevel en god prestasjon av Sinclair - som spiller sin andre kamp for U18 i dag.

90 min: Ibe lurer av et par Huddersfield-forsvarere innenfor 16-meteren og prøver seg fra spiss vinkel. Skuddet går via keeper Wilczynski og i stolpen - men der burde Ibe forsøkt å finne en lagkamerat foran mål.

89 min: Henoc Mukendi prøver seg, men skuddet fra 20 meter går over og utenfor.

88 min: Lussey slår nok en fin pasning i bakrom. Morga kommer først, men Huddersfield-forsvarer Field takler ballen til innkast.

85 min: LIVERPOOL U18 - HUDDERSFIELD 2-1, LEONARD: Bortelaget får et fortjent reduseringsmål. Et lurt overhopp fører til at Max Leonard får avslutte fra snaut 20 meter, og skuddet går via Burke og i bue over Liverpool-keeper Belford.

83 min: Leonard er farlig frempå for bortelaget, men McLaughlin gjør en god defensiv jobb og stopper Huddersfield-spissen.

81 min: Lussey svinger et frispark fra venstre inn i 16-meteren til Huddersfield, men bortekeeper Wilczynski bokser unna.

78 min: Kjempesjanse for Huddersfield. Liverpool-forsvaret sovner på et frispark, og bortelaget får en gigantisk dobbelsjanse. Først header Adam Field rett på Belford fra kloss hold, før Dominic Dickinson gjør det samme fra enda klossere hold! Eminent keeperspill av Liverpools sisteskanse.

76 min: McLaughlin kombinerer fint med Ibe og kommer seg ned til linja. Høyrebacken slår ballen tilbake til Ibe, men en Huddersfield-forsvarer får en tå på ballen og klarerer.

75 min: Jakub Sokolik må forlate banen med en skade. Henoc Mukendi kommer inn.

74 min: Nacho tråkler seg fri inne i bortelagets 16-meteren, men spanjolen velger feil løsning idet han forsøker å finne Jordan Lussey. Huddersfield-forsvaret bryter og rensker unna.

69 min: Jerome Sinclair erstatter Kristofer Petersson.

69 min: Ryan Cox kommer inn for Josh Windass for gjestene.

66 min: Joe Rafferty mister konsentrasjonen, og plutselig er Leonard på vei igjennom. Jakob Sokolik løper imidlertid opp Huddersfield-spissen, og avverger faren. Glimrende av tsjekkeren.

62 min: LIVERPOOL U18 - HUDDERSFIELD U18 2-0, MORGAN: Praktfullt av Adam Morgan! Jordan Lussey finner Liverpool-spissen med en smart pasning, og Morgan tar vare på den på utsøkt vis. Han drar av en mann, før han skrur ballen i Wilczynskis lengste kryss fra 17-18 meter.

59 min: Nathan Burke erstatter Nathan Quirk.

58 min: Petersson slår inn fra venstre. Ballen går på tvers av feltet og havner hos Morgan på bakre stolpe, men spissens avslutning blir heroisk blokkert av Dominic Dickinson.

57 min: Liverpool dominerer nå, men sluttproduktet er fraværende for øyeblikket.

55 min: Nathan Burke gjør seg klar til å komme inn for Liverpool.

51 min: Ryan McLaughlin stormer fremover langs høyrekanten og kommer seg til linja. Nordiren slår inn, men Huddersfield rydder unna.

46 min: Liverpool sparker i gang den andre omgangen.

Liverpool-juniorene leder fortjent ved halvtid. Huddersfield-keeper Wilczynski reddet bortelaget ved flere anledninger før Nacho sendte vertene i føringen. Ibe, som har vært glimrende, gjorde forarbeidet, og Nacho dro av en mann før han skrudde ballen i hjørnet. Kristofer Petersson, Jordon Ibe, Adam Morgan og Nacho har vært friske offensivt, mens Jordan Lussey og Nathan Quirk har god kontroll på midtbanen. De røde har i alt levert en god omgang.

45 min: Pause.

45 min: Leonard får stå alene og heade fra drøyt fem meter. Hodestøtet blir for svakt, og Liverpool-keeper Belford redder enkelt. Stor sjanse for gjestene.

41 min: LIVERPOOL U18 - HUDDERSFIELD U18 1-0, NACHO: Jordon Ibe får ballen på høyrekanten, og skrur på turboen. Han drar av tre-fire mann, før han serverer Nacho. Spanjolen svarer med å skru ballen ned i det venstre hjørnet fra omtrent seksten meters hold. Fin scoring!

37 min: James Burke får gult kort etter en tøff takling på Nacho.

31 min: Ibe er i det umulige hjørnet nå. Flankespilleren smyger seg løs inne i 16-meteren til Huddersfield, før han tvinger frem en flott redning fra Wilczynski med et skudd fra skrått hold.

29 min: Morgan har våknet nå. Ibe slår en lur ball til toppscoreren, som bare skal bredside kula i mål fra ti-tolv meter - men Burke setter inn en fantastisk takling og hindrer scoring.

28 min: Nacho finner Morgan med en fin stikker. Liverpool-spissen forsøker å curle ballen i det lengste krysset, men irske Wilczynski henter frem en meget god redning. Liverpool nærmer seg scoring nå.

25 min: Dickinson planter albuen i ansiktet på Ibe to meter foran linjemannen, som utrolig nok vinker spillet videre. Huddersfield benytter anledningen til å kontre, men Belford redder avslutningen fra Leonard.

22 min: Mer Petersson - han gjør kaos med stakkars Blakey nå. Finter innover, går utover og slår inn. Huddersfield-keeper Wilczynski leser innlegget og plukker ballen, men Petersson gjør som han vil på venstrekanten.

20 min: Petersson skjærer inn i banen, og Blakey henger ikke med på notene. Svensken prøver skuddet, men avslutningen skrur en snau halvmeter over Wilczynskis venstre kryss.

18 min: Praktfullt Liverpool-angrep. Ibe drar seg forbi midtbaneleddet til Huddersfield, og finner Jordan Lussey på ett av hans karakteristiske løp. Lussey hælsparker til Adam Morgan, som finner Ibe igjen. Huddersfield-forsvaret klarer å overmanne Ibe, og Yorkshire-gjestene overtar.

14 min: Ibe og Petersson har begynt bra på hver sin kant. Huddersfield-backene sliter med å håndtere den fotrappe duoen.

12 min: Kenny Dalglish, Damien Comolli og Frank McParland er til stede i Kirkby i formiddag.

9 min: Tyrell Belford må i aksjon igjen. En Huddersfield-dødball flikkes på første stolpe, men Belford kommer seg raskt ned og stopper avslutningen.

8 min: Strålende av Kristofer Petersson. Svensken dundrer forbi Blakey, får en kakk på ankelen, men klarer likevel å holde seg på beina og slå inn. Innlegget finner Nacho på omtrent 16 meter, men Huddersfield-midtstopper James Burke ofrer seg og blokkerer avslutningen fra spanjolen.

5 min: Matty Regan er nære ved å rote det til, men Liverpool-keeper Tyrell Belford kommer fint ut og rydder unna foran Leonard.

2 min: Jordon Ibe utfordrer på høyrekanten og kommer seg løs fra Dickinson. Huddersfield-backen river ham i trøya, men dommer Dowd nøyer seg med å gi hjørnespark. Bortelaget får klarert.

1 min: Huddersfield tar avspark.

Liverpool (4-2-3-1): Belford; McLaughlin, Sokolik, Rafferty, Regan; Quirk, Lussey, Ibe, Petersson; Nacho; Morgan.

Benk: Fulton, Burke, Gainford, Mukendi, Sinclair.

Huddersfield (4-4-2): Wilczynski; Blakey, Burke, Field, Dickinson; Johnson, Sinnott, Windass, Holmes; Leonard, Charlton.