Neil Mellor må legge opp

En kneskade har gjort at den tidligere angriperen hos Liverpool har måttet legge støvlene på hylla som 29-åring. Nick Barmby fikk sparken som manager hos Hull.

Det er Neil Mellor selv som bekrefter at han nå gir seg som fotballspiller, via sin twitterkonto: «Det er en veldig trist dag for meg og min familie. Etter medisinsk råd har jeg bestemt meg for å trekke meg tilbake fra profesjonell fotball. Jeg er sønderknust.»

Neil Mellor bøttet inn mål for Liverpools junior- og reservelag, men måtte nøye seg med 22 kamper og 6 mål på førstelaget til de røde i perioden 2002-2006. Et par av dem vil imidlertid leve på folkemunne til The Kop, som da han scoret i comebacket mot Olympiacos på vei til Istanbul og et seiersmål hjemme på overtid mot Arsenal.

Sønnen til Ian Mellor, som var spiss i bl.a. Manchester City, hadde problemer med knærne også i Liverpool, men etter låneopphold hos West Ham og Wigan fortsatte han å score mål i lavere divisjoner for Preston og Sheffield Wednesday.

Nick Barmby har fått sparken som manager hos Hull. Den tidligere Liverpool-spilleren tok over som midlertidig sjef sist november, men har nå blitt løst fra sin stilling som følge av kommentarer han har kommet med angående klubbens styre og at de ikke var villig til å stille penger til rådighet for transfers. Barmby har selv kommentert at det ikke var grunnlag for å gi ham sparken og at han nå har planer om å appellere avgjørelsen.