Nest siste ligarunde flyttes til søndag

For å unngå kollisjon med FA-cupfinalen er nest siste runde i Premier League flyttet fra lørdag 5. mai til søndag 6. mai. Unntak for tv-kamper. Ligastart 2012/13 er satt til 18.august.

Alle klubbene i Premier League har på et møte i dag blitt enig om å flytte nest siste ligarunde til søndag 6. mai for å unngå kollisjon med FA-cupfinalen lørdag 5. mai. Det eneste unntaket er dersom en engelsk klubb er involvert i finalen i Europa League påfølgende onsdag og vil foretrekke å spille lørdag. Sky kan også komme til å flytte en kamp til lunsjtid lørdag i henhold til kontrakten med Premier League. FA-cupfinalen denne sesongen har avspark klokken 18.15 skandinavisk tid.

Liverpool møter Chelsea i nest siste runde, og kampen flyttes altså i utgangspunktet til søndag 6. mai. Velger Sky ut oppgjøret som tv-kamp, kan den få ny dato Kampen blir flyttet helt vekk fra helgen 5./6.mai dersom minst et av lagene når FA-cupfinalen.

Premier League opplyser at ligasesongen 2012/13 sparker i gang lørdag 18.august, altså seks dager etter at OL i London er avsluttet.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken