Newcastle klare med nytt bud

Lokalavisen Evening Chronicle i Newcastle, hevder at Andy Carroll ønsker seg tilbake til nordøst og at en kan forvente et nytt bud fra St James’ Park med det første.

Dette kan bli transfersagaen som løper utover sommeren, hvorvidt Andy Carroll blir værende på Anfield eller ei.

På Merseyside hevdes det at Liverpool kjapt har avslått et tilbud fra Newcastle om lån av Andy Carroll for 2012/13 og hvor skjærene heller ikke var villig til å betale hele spillerens lønn.

Ifølge Chronicle har Carroll fått beskjed om at han ikke er med i fremtidsplanene til Brendan Rodgers. Avisen hevder også at Andy Carroll ikke har til hensikt å bli i en klubb hvor han ikke er ønsket, men at han vil søke en nærmere samtale manageren så snart han er tilbake fra ferie.

Newcastle skal ha kommet med tilbud om lån, som kunne lede til en permanent overgang på rundt £13M. Hvorvidt dette var forpliktende til et kjøp kommer ikke fram. Fra denne siden sies det at lønnen til Andy Carroll i Liverpool er £80.000 i uka, noe som ikke vil være aktuelt å betale i Newcastle.

Ifølge kildene til Chronicle ønsker Carroll seg tilbake til Newcastle dersom han ikke er med i planene til Liverpool, og har gitt sine rådgivere beskjed om å prøve å få til en avtale den veien. En mulig overgang på £15M skal ha vært diskutert i januar, men Kenny Dalglish ønsket da ikke å selge. Et nytt tilbud fra Newcastle er ventet en av de nærmeste dagene.