NextGen Series på Eurosport

NextGen Series melder på sine offisielle sider at man har inngått en fireårsavtale med Eurosport om å sende turneringens kamper på TV.

Dermed blir det juniorfotball på Eurosport minst til og med 2015/16-sesongen. Minimum 18 kamper blir vist direkte på Eurosport inneværende sesong. Dette inkluderer kamper fra gruppespillet, play-off, kvartfinalene, semifinalene og finalen.

- Denne avtalen medfører at millioner av fans over hele Europa kan se neste generasjon fotballstjerner kjempe om NextGen-trofeet. Dette er et stort steg i riktig retning for turneringen, og vi er henrykt over å ha skrevet kontrakt med et så stort TV-selskap, uttaler daglig leder i NextGen Series, Marcus Keane.

- NextGen Series er en spennende turnering som kommer i tillegg til det vi sender av ungdomsfotball fra før. Vi ser frem til å vise frem neste generasjon verdensstjerner for våre seere i Europa, uttaler Julien Bergeaud i Eurosport-gruppen.

Eurosport har så langt plukket ut 6 kamper fra gruppespillet som de skal sende direkte. Ingen av disse er med Liverpool.