Nordfeldt skal i samtaler med LFC

Kristoffer Nordfeldt, tidligere keeper i Brommapojkarna, reiser til Merseyside på mandag for å snakke med Liverpool FC om en overgang. Svensken er for tiden klubbløs.

Ifølge FotbollDirekt.se kan den svenske U21-landslagskeeperen Kristoffer Nordfeldt kan være på vei til Liverpool FC.
- Jeg  reiser til Liverpool  med min agent allerede på mandag. Det er klart det føles bra, men jeg vil ikke reise avsted bare for dette. Det gjelder å ta det rolig, så får vi sa hva de tilbyr meg, sier 22-åringen til FotbollDirekt.se.

Liverpool har fulgt Nordfeldt en stund. På grunn av en personlig tragedie har Brad Jones' karriere i Liverpool ikke gått som planlagt, og den danske reservekeeperen Martin Hansen er også på vei bort. Merseyside-klubben vurderer nå Nordfeldt som en mulig erstatter.
- Jeg vet hva jeg er god for. Jeg har trent hardt hele vinteren, og jeg vet at Liverpool har et godt øye til meg og har fulgt meg lenge. De liker meg, så det er bare for meg å ha tro på meg selv. 

Den talentfulle keeperens agent, Oliver Cabrera, opplyser at Liverpool er interessert.
- Interessen er konkret. De har fulgt ham i to års tid og har holdt kontakten hele tiden. Som jeg forstår er det endringer på gang på keepersiden, og de har tenkt på ham fra sommeren av og til neste sesong, sier agenten til FobollDirekt.se.

- Men de vil ha ham over nå og la ham få komme inn i klubben i ro og fred. Så får vi se hva de kommer til å presentere for oss når vi reiser dit. Det står mellom Liverpool og en portugisisk toppklubb som også i løpet av kort tid kommer å presentere noe for Kristoffer. 

På spørsmål om hva Kenny Dalglish og hans mannskap synes om Nordfeldt svarer Cabrera følgende.
- De ser ham som Sveriges kanskje største keepertalent, men at han fortsatt kan bli enda bedre ved å forbedre visse detaljer i sitt spill og med alle forutsetninger for å bli en absolutt toppkeeper.