Ny leder for speideravdelingen

Liverpool FC har hentet en duo fra Manchester City for å styrke sin speideravdeling. Dave Fallows blir ny leder for avdelingen.

Liverpool Echo melder at Liverpool FC er i ferd med å restrukturere sin speideravdeling, og Anfield-klubben har i den forbindelse hentet to mann fra Manchester City. Dave Fallows blir den nye sjefen for avdelingen, og vil få tittelen «Head of scouting and recruitment». Fallows kommer fra en stilling som førstelagsspeider og rekruteringskoordinator hos ligamester Manchester City. Han har også jobbet for Bolton Wanderers med kampanalyse. Fallows var mannen som bygde Manchester Citys internasjonale speiderstruktur etter at han kom fra Bolton.

Fallows får med seg sin kollega Barry Hunter fra Manchester City. Han vil også være en del av den nye speideravdelingen til Liverpool FC. Hunter har vært Citys sjefsspeider for Italia, Sveits og Russland siden 2008. 43-åringen har en fortid som forsvarer for Nord-Irland, og har også jobbet som speider for Blackburn og Norwich. Han kjenner Brendan Rodgers godt, da de var i Reading sammen.

Echo regner det som et kupp av Brendan Rodgers at han har klart å hente duoen fra ligamester City.

Liverpool FC har avslått å kommentere saken overfor lokalavisen, men Echo forstår det slik at Fallows vil bli en del av det nye lederteamet som skal jobbe sammen med Rodgers etter at Fenway Sports Group forkastet sine planer om å ansette en sportsdirektør.

Echo skriver at Liverpool FC trolig vil ansette nye folk i stillingene som «Head of Development» og «Head og Medicine» innen kort tid.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.