Ny scoring av Yesil

Samed Yesil nettet igjen for Tyskland U19. Armin Hodzic med to scoringer for Bosnia & Hercegovina U19. Marc Pelosi byttet ut for USA U20.

Samed Yesil scoret ett av Tysklands mål i puljefinalen mot Irland i EM-kvalifiseringen for U19-landslag. Begge lag var allerede klare for Eliterunden før kampen. Spissen satte inn 2-0 i det 28. minutt. Irland kom tilbake med to scoringer i 2.omgang, og oppgjøret i Grevenmacher endte 2-2. Uavgjort betyr at Tyskland vant gruppen. Yesil har nå 30 mål på 32 aldersbestemte landskamper for Tyskland.

Armin Hodzic scoret to nye mål for Bosnia & Hercegovina U19 da det ble 4-2-seier mot Kazakhstan U19 i den siste gruppespillskampen i den første EM-kvalifiseringsrunden. Spissen var etter rapportene spilleren som utmerket seg mest i gruppe 8. Tre lag endte på seks poeng, men Bosnia & Hercegovina tok 1.plassen på innbyrdes oppgjør foran Norge og Slovakia. Dermed skal Hodzic & co ut i Eliterunden til våren.

Marc Pelosi ble byttet ut i det 55. minutt da USA U20 vant 3-2 mot Aserbajdsjan U20 i Marbella Cup.