Nye spillestiler for Sahin

Nuri Sahin har erfaring fra La Liga og Bundesliga, men møter på nye spillestiler i Premier League. Kamper som mot Stoke og Everton hadde han ikke opplevd tidligere.

Nuri Sahin, som ble kåret til beste spiller i Bundesliga i 2011, har figurert 12 ganger for Liverpool siden låneovergangen i sommer.
- Det er en meget tøff liga. Hvert lag har sin egen stil, uttalte Nuri Sahin til Liverpools kampprogram foran Southampton-kampen.

- Jeg har aldri tidligere spilt i slike kamper som mot Stoke og Everton. Hvert lag har sin egen stil, og det er slikt som er nytt for meg.  Det er trolig det som har overrasket meg mest, men gjør meg også glad fordi det er en meget tøff liga. Hvert lag har sin egen historie.

Sahin har nettet tre ganger for Liverpool denne sesongen.
- Selvsagt er det hyggelig å score mål, men for meg er det like viktig å ta del i å hjelpe oss i kontrollere kampen, spille fin fotball, spille ballen og etablere bra lagarbeid. For meg er det viktigere enn bare score mål og se ut som «I’m the man».

- Nøkkelen er at vi spiller som et lag og har noe spesielt som andre lag ikke har. Vi ønsker at folk ser på oss og sier: «Oh, det er Liverpool. De spiller på sin måte.»

- Jeg er her fordi manageren fortalte meg hvordan han ønsket å spille. Det er viktig for en spiller å ha en slik kjennskap. Du må foreta de rette valgene fordi jeg er ikke en spiller som kan spille på et lag med langballer. Jeg er komfortabel med slik Brendan ønsker å spille.