Offisielt medlemskap for 2012/13

Liverpool FC lanserer i dag sin offisielle medlemskapsordning for kommende sesong. Det er gjort noen små endringer fra i fjor.

Det som er nytt er at man for 2012/13-sesongen kan velge mellom fire ulike medlemskap, mot tre i fjor. Det nye medlemskapet har fått navnet Membership Light.

Liverpool FC opererer nå således med følgende medlemskap:

Membership Light: Et nytt produkt for 2012/13, for fans som kun er ute etter billettrettigheter og rabatt på supporterutstyr.

Full Membership: Full pakke med billettrettigheter, rabatter og velkomstpakke med suvenirer.

Junior Membership: For fans under 16 år. Inneholder det samme som Full Membership pluss muligheten til å bli LFC maskot og mulighet til å delta på fotballskole.

International Membership: For utenlandske fans som ikke ønsker billettrettigheter.

- Våre medlemskap er opprettet slik at lokale og utenlandske fans kan føle at de står nærmere klubben, i tillegg til at vi gir dem rabatter og muligheten til å kjøpe billetter, uttaler administrerende direktør i Liverpool FC, Ian Ayre, til Liverpoolfc.com.

- Det at vi nå tilbyr fire ulike medlemskap betyr at supporterne kan velge det medlemskapet som passer dem best. Dersom man er ute etter kampbilletter kan et medlemskap bidra til at man får se kamper på Anfield. Dersom man er ute etter spesielle suvenirer eller opplevelser finnes det medlemskap som tilbyr dette også, fortsetter han.

Mer informasjon om de ulike medlemskapene finner man her.