Også Blackpool vil ha Shelvey

Det er ikke bare Middlesbrough som gjerne vil låne Jonjo Shelvey. Blackpool lånte midtbanespilleren tidligere i sesongen, og ønsker ham nå velkommen tilbake dersom Liverpool gir slipp på ham.

The Blackpool Gazette skriver sågar at Shelvey sannsynligvis blir lånt tilbake til Blackpool – men kun dersom Steven Gerrard beviser at han har blitt kvitt hamstringskaden han pådro seg i privatlandskampen mot Nederland i forrige uke.

Shelvey gjorde seks mål på ti kamper for The Seasiders før jul, og Blackpool har vært i kontakt med Liverpool med henblikk på et nytt låneopphold for midtbanespilleren. Ifølge Blackpool Gazette hadde oransjetrøyene håpet å få signert låneavtalen denne uken, men det hele har blitt satt på vent grunnet Gerrards skade.

- Vi har blitt fortalt at Liverpool ikke vil la Jonjo gå på lån før Gerrard er helt skadefri igjen. Jonjo ønsker å komme til Blackpool, og vi ønsker ham velkommen tilbake. Vi vil fortsette å snakke med Liverpool inntil vi får ham, uttaler Blackpools klubbsekretær Matt Williams.

- Fysioterapeuten på Anfield er en venn av meg, og jeg vil sende ham masse tekstmeldinger den kommende uken, for å sjekke hvordan det går med Gerrard, fortsetter Williams.

- Vi holder også kontakten med Liverpools fotballdirektør Damien Comolli, og vi håper vi får Jonjo tlbake på et eller annet tidspunkt.

Også Blackpool-manager Ian Holloway ønsker Shelvey velkommen tilbake til Bloomfield Road.

- Dersom vi skal hente inn noen nå, vil jeg forsøke å få fatt i Jonjo Shelvey, fordi vi allerede har hatt ham på lån, og vet hva gutten er kapabel til. Jeg liker ham virkelig.

- Han gjorde et meget godt inntrykk da han var her, og han ville ikke ha reist tilbake til Liverpool om Lucas Leiva ikke hadde blitt skadet. Vi følger Jonjos situasjon i Liverpool, og håper at vi får i stand en avtale.