Ønsker å bli værende så lenge som mulig

Luis Suarez hentet hjem prisen Standard Player of the Month for andre gang på rad. Spissen mottok 54 prosent av stemmene i oktober. Uruguayaneren håper å bli værende i klubben i mange år.

- Jeg har en meget lang kontrakt her. Å spille for en klubb som Liverpool er en drøm som har gått i oppfyllelse. Som gutt drømte jeg om å spille for et slikt lag, sier Luis Suarez til Liverpoolfc.com.

- Nå er jeg her, og det handler om å trives og forsøke å være her i så mange år som jeg kan fordi jeg er i en klubb hvor jeg er lykkelig, min familie er lykkelig. Jeg har fantastiske lagkamerater og en manager som jeg lærer mye fra.

- Som spiller er det viktig å ha støtte av manageren. Jeg synes tilliten Brendan viser meg og laget som helhet er meget viktig, og det er opp til oss å tilbakebetale den tilliten ute på banen.

- La oss håpe at vi kan forbedre oss. Jeg jobber bra og er meget lykkelig i klubben hvor jeg alltid har ønsket å være. Jeg er meget takknemlig overfor klubben for tilliten alle viser meg – en klubb med fantastiske supportere og lagkamerater som alle er flotte mennesker.

- Det andre viktige er at spillertroppen er meget forent. Selv om vi ikke har fått resultatene vi ville ha likt å ha, har vi stort samhold. La oss håpe at vi kan fortsette å ta poeng.

Luis Suarez har nettet 11 mål denne sesongen og ligger på delt 1.plass på toppscorerstatistikken i Premier League. Spissen har totalt 32 mål på 68 kamper for Liverpool . Han blir mislikt av motstandernes supportere, men er en favoritt på The Kop.

- Jeg tror du egentlig må kjenne en person før du kan kritisere dem eller snakke om dem. Jeg synes motstanderens fans noen ganger er mer interessert i å bue på Luis Suarez for problemene han har hatt eller fordi han har gått overende istedenfor å støtte eget lag!

- Jeg synes hvert lags supportere bare bør bry seg om sitt eget lag og la motstandernes være, akkurat slik Liverpool-supporterne gjør. Jeg synes våre fans er det perfekte eksemplet og alltid viser hvordan man skal hjelpe laget ved å støtte laget. Det spiller ingen rolle hvem motstanderen er. Det eneste de ønsker for sitt lag er en seier ved å løfte spillerne med støtten sin.

- Det er det andre klubbers supportere må gjøre – støtte sitt eget lag og ikke bare tenke på Suarez. Det vil bare motiverere meg enda mer.

Suarez stilnet Chelseas supportere ved å utligne til 1-1. Liverpool møter Wigan på lørdag
- Vi fikk et resultat mot Chelsea som verken var bra eller dårlig. Jeg antar vi må ta så mange poeng som mulig ettersom vi ikke har sanket så mange poeng som det forventes av Liverpool på dette stadiet.

- Vi må vinne kampen mot Wigan. Det er en meget viktig kamp for oss for å få selvtillit til kampene fremover og bli sterkere her på Anfield, og det er der vi må utgjøre en forskjell.