Ønsker å gjøre det bra i Europa League

Jamie Carragher ser frem til neste runde av Europa League. Det viktigste i går var å vinne, men han likte ikke at Udinese fikk en mulighet helt på slutten med 10 mann.

I Steven Gerrard sitt sykefravær var Jamie Carragher kaptein på Stadio Friuli i går. Veteranen spilte en god kamp i midtforsvaret, og var glad for å ha gått videre.

- Det viktigste var å vinne og å gå videre, men at resultatet i den andre kampen også gikk vår vei slik at vi toppet gruppa var en bonus for oss, sa 34-åringen til Liverpoolfc.com etter kampen.

- Jeg synes vi slurvet litt i den andre omgangen, og spesielt fordi de kun spilte med 10 mann synes jeg vi burde avsluttet kampen bedre. De brente en stor sjanse på slutten, men det gikk vår vei, og vi hadde de marginene som du trenger.

Midt i februar spilles neste runde av Europa League.

- Det er noe vi kan se frem til i februar. Frem til det så kan vi konsentrere oss på ligaen, og forhåpentligvis et par FA Cup-kamper. Europa er stort for Liverpool, og vi har en stolt historia i de ulike turneringene, så vi ønsker å gjøre det bra. Forhåpentligvis vil vi få en litt bedre trekning fordi vi havnet øverst på i gruppa.