Ønsker å selge spillere for å finansiere kjøp

Brendan Rodgers vil prøve å gjøre endringer i troppen frem mot fredagens overgangsfrist. Det kan gå mot en hektisk uke i det de røde vil forsøke å kvitte seg med spillere for å finansiere nye signeringer.

Liverpool skal være ivrige etter å komme til enighet med Fulham om Clint Dempsey. Amerikaneren er frosset ut på Craven Cottage etter at han informerte Martin Jol om sitt ønske om å forlate klubben. Dempsey ønsker seg til Liverpool, men hans fremtid avhenger av om Liverpool klarer å generere penger til et bud på £8M.

Liverpool vil lytte til bud på Charlie Adam. Spilleren er langt bak i rekken av spillere som kjemper om spilletid. Det forventes at Jay Spearing går til Bolton på et sesonglangt lån.

Joe Cole kan også komme til å forlate klubben. Representanter for Liverpool tilbakeviser imidlertid rapporter om at de er i ferd med å bli enige med West Ham om en overgang for spilleren. Ingen samtaler har funnet sted. En ukelønn på £100000 og en hamstring skade som holder Cole på sidelinjen kompliserer et klubbskifte før overgangsfristen.

Andy Carroll blir høyst sannsynlig værende på Anfield. Ingen forbedrede bud har kommet inn på £35M-spilleren. Rodgers har gjort det klart at det er ingen sjanse for at Liverpool vil akseptere Newcastles lave bud om en låneavtale som gjøres permanent for £12M neste sommer. 

 

Kilde: Liverpool Echo