Ønsker Charlie Adam lykke til i Stoke

Brendan Rodgers er imponert over skottens holdninger. Spilleren er takknemlig for å ha fått spille i den røde trøya.

– Jeg ønsker å si takk til Charlie Adam. Charlie har vært strålende på trening, og han har vist glimrende holdninger siden jeg kom til klubben, sa Rodgers på dagens pressekonferanse.

Ifølge flere engelske medier måtte Stoke ut med £5 millioner for midtbanemannens tjenester. Rodgers er glad for at Adam nå får muligheten til å spille fast førstelagsfotball.

– Han ønsker å spille fotball. Det har jeg forståelse for. Han visste hvilken situasjon han var i, men ga aldri mindre enn 100 prosent. De som har forlatt klubben i dag, har gjort det for å spille fotball, sa Rodgers.

Adam stoppet for en kort prat med pressen etter legesjekken, og fortalte at Anfield-klubben betyr mye for ham.

– Jeg respekterer Liverpool, og folkene som hentet meg til klubben, Kenny Dalglish og Damien Comolli, skylder jeg mye. Men jeg respekterer også Brendan Rodgers og det han gjør med laget. Han er en strålende manager, og forhåpentligvis vil de gjøre det bra i tiden som kommer, men nå ser jeg frem til å kle på meg Stoke-drakta, sa Adam til Sky Sports, og fastslo at han er klar til kamp allerede i morgen.

26-åringen brukte også anledningen til å takke fansen for støtten via sin Twitter-konto:

– Ønsker å takke supporterne og klubben for et fantastisk år. Er stolt over å ha fått muligheten til å spille med trøye nummer 26.