Oppfordrer klubben til å tenke langsiktig

Supporterunionen Spirit of Shankly oppfordrer Liverpool FC til å tenke langsiktig når det gjelder stadionplanene i Stanley Park.

Spirit of Shankly sier at klubben må tenke lenger enn «20 år frem i tid» etter at det i går ble kjent at de nye eierne har børstet støvet av de gamle stadionplanene som Rick Parry lanserte for ni år siden.

- Vi er oppmerksom på det som har blitt skrevet angående et nytt stadionanlegg for Liverpool FC. Akkurat som alle supportere ivrer vi etter en avgjørelse på stadionspørsmålet. Vi har også forståelse for vanskelighetene som Fenway Sports Group har støtt på etter at de tok over fotballklubben. Det var mye å rydde opp i etter de forrige eierne, uttaler SOS-talsmann James McKenna til Liverpool Echo.

- Vi håper at en avgjørelse ikke blir tatt kun med tanke på de neste 20 årene, men med tanke på flere generasjoner av supportere og for at denne fotballklubben skal bli bedre, legger han til.

- Vi håper også at Liverpool FC og andre parter vil være med på å utvikle våre planer for et fotballkvartal. Et nytt stadionanlegg eller renovering av Anfield er viktig for oppussingen av hele Anfield-området, avslutter McKenna.

- Klubben har ikke fortalt oss at de har gjort noe vedtak i stadionsaken ennå. Vi håper de tar en avgjørelse snart, slik at det blir slutt på usikkerheten for lokalsammfunet, uttaler en talsmann for bystyret.