Oppgitt over at Liverpool ikke får straffespark

Glen Johnson er oppgitt over at Liverpool ikke får straffespark på klare forseelser. Høyrebacken mener at de røde ble snytt for straffespark i to situasjoner mot Aston Villa.

- Daniel Agger burde hatt ett, og så var det situasjonen der jeg headet og Aston Villa-spilleren stoppet den med hånda. Hva må du gjøre? Joe Allen fikk straffe mot seg for eksakt det samme forrige helg. Vi er trolig det eneste laget i verden for øyeblikket som ikke har fått straffespark denne sesongen, sukker Johnson oppgitt.

- Vi skulle hatt noen soleklare straffespark, men de har ikke blitt gitt, sier han til Press Association.

Høyrebacken sier han ikke følte noe ekstra press fordi om det ble snakket om sjansene til en topp fire-plassering før Villa-kampen.

- Det var ikke noe ekstra press på oss, da vi selv også tror vi kan klare en topp fire-plassering. Vi føler det likedan alle sammen, sier han.

- Villa-kampen var en flott mulighet til å ta tre nye poeng, men vi har mange kamper foran oss nå, så vi har noen dager på oss til å reflektere over det som skjedde mot Villa og legge det bak oss, slik at vi er klare til kampen mot Fulham til helgen.