Oppgitt Rodgers

Brendan Rodgers var skuffet over å tape mot Tottenham, og følte laget hans fortjente å få med seg noe fra White Hart Lane. Mente laget ble snytt for to straffespark.

Liverpools rekke med ligakamper ubeseiret stoppet på åtte. Tottenham fikk en tidlig tomålsledelse på White Hart Lane, og selv om Brendan Rodgers sitt lag spilte en god andreomgang var det ikke nok til å få med seg poeng. De røde har nå tapt de fem siste borte mot Spurs.

Liverpool hadde ballen i 65% av kampen, kom seg til 17 skudd og 12 cornere, men selvmålet fra Gareth Bale var de rødes eneste scoring. Brendan Rodgers følte laget hans var uheldig som ikke fikk med seg poeng, og følte at laget ble snytt for to straffespark.

- Vi er veldig skuffet etter å ha dominert kampen. Jeg synes vi skulle hatt to straffer. Vi har ikke fått en eneste straffe denne sesongen, så jeg vet ikke hva spillerne skal gjøre for å få en. Vi skulle hatt to, en i hver omgang. Hvordan Steven Gerrard ikke får en straffe for det der vil jeg aldri kunne forstå. Det var et overfall, og han blir knust av forsvareren og målvakten uten å få noe, sa han om situasjonen da kapteinen så ut til å bli dyttet i ryggen før Kyle Walker reddet avslutningen til Luis Suarez på streken.

- Jeg hører at ekspertene sier det vil jevne seg ut, så vi vil få mange avgjørelser vår vei i den andre halvdelen av sesongen, avsluttet Rodgers.