Pacheco ivrig etter å imponere Rodgers

Dani Pacheco innrømmer at det er vanskelig å alternere mellom A-laget og U21-laget. Han vil gjøre sitt for å imponere Brendan Rodgers.

Dani Pacheco debuterte for Liverpool mot Fiorentina i Champions League desember 2009. 21-åringen står med 16 opptredener totalt for førstelaget, derav fem fra start.

Pacheco ble i mars 2011 utlånt til Norwich, hvor han scoret to mål på seks kamper. Forrige sesong var han på banen i 11 La Liga-kamper for Rayo Vallecano, samtlige innhopp fra benken. Denne sesongen fikk han tillit fra start av Brendan Rodgers i Liverpools Europa League-kamp mot Young Boys og i Capital One Cup-oppgjøret mot West Bromwich. På mandag var han imidlertid tilbake på U21-laget. Da sto 21-åringen for forarbeidet til Adam Morgans vinnermål.

- Det er ikke enkelt å komme tilbake til U21-laget, spesielt ettersom jeg har vært her i mange år nå og det skjer meg nesten hver annen uke, sa Dani Pacheco etter 1-0-seieren mot Middlesbrough ifølge Liverpool Daily Post.

- Men jeg må fortsette å jobbe så hardt jeg kan og forsøke å imponere manageren. Når jeg kommer til reservene, blir noen av spillerne som trener på akademiet hver uke satt på benken fordi jeg er på reservelaget.

- Jeg må gjøre mitt beste, først for meg selv og så for de andre spillerne på laget.

Pacheco er opprinnelig spiss, men har spilte ute til venstre for Liverpools U21-lag.
- Jeg liker å spille på venstre fordi da kan jeg gå innover. Jeg er ikke den raskeste ute på kanten.