Pacheco ute etter å imponere

Dani Pacheco er tilbake i Liverpool etter utlånet til spansk fotball forrige sesong. Nå håper den sympatiske spanjolen å kunne imponere den nye manageren.

Forrige sesong lånte Liverpool ut 21-åringen i en komplisert avtale der Atletico Madrid hadde opsjon på kjøp, men at han spilte sin fotball for Rayo Vallecano. Atletico benyttet seg ikke av opsjonen, og nå er han tilbake i Liverpool og med på USA-turnéen.

- Jeg fikk mange nye erfaringer, men jeg spilte ikke så mye som jeg hadde forventet. I tillegg hadde jeg en skade som satt meg ut av spill i tre og en halv måned. Men jeg lærte mye, og tror jeg er tilbake her sterkere, sier han til Liverpoolfc.com.

- Det føltes som at jeg aldri hadde vært borte. Alle på Melwood ga meg en varm velkomst, og jeg er glad for å være tilbake.

- Jeg håper å imponere. Jeg prøver å jobbe så hardt jeg kan, og gjør mitt beste for å imponere vår nye manager. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det i de neste kampene og sesongene, sier Pacheco, som har kontrakt ut 2013/14-sesongen.

- Det å prøve å imponere manageren er det viktigste. Jeg vil jobbe hardt, spille noen kamper og gjøre mitt beste. Jeg vil også prøve å kose meg, og vise supporterne at vi er klare for Premier League.

Pacheco har vært involvert i 14 førstelagskamper i Liverpool siden han kom fra Barcelona i 2009.

- Jeg tror jeg fikk noen kamper, men aldri en skikkelig sjanse til å imponere. Jeg prøver å jobbe hardt, gjøre mitt beste, og forhåpentligvis vil den sjansen komme. Jeg kan knapt vente på å få spille for Liverpool, men dersom jeg jobber hardt vil det forhåpentligvis skje.

Han sier at Brendan Rodgers sine treninger er annerledes, og liker det.

- Det er mye ulikt. Alle managere har sine nye idéer. For min egen del, så elsker jeg dem. Det er slik det alltid har vært med mine klubber i Spania og med landslaget. Jeg elsker treningene, og tror alle andre gjør det. Vi jobber mye med ballen, og jobber også hardt på hvordan vi reagerer om vi mister ballen. Det er stilen han ønsker å spille.

- Det er hardt arbeid, men jeg tror vi blir bedre og bedre. I varmen har det vært hardt, men vi blir bedre med tiden.

Landsmannen Suso har nå sluttet seg med troppen i Spania, og han er en spiller Pacheco kun har fine ord om.

- Han er en flott fyr, og fortjener det. Han spilte veldig bra og jobbet hardt for laget, så jeg er glad på hans vegne, avslutter Pacheco.