Pacheco vil vurdere fremtiden sin i januar

Dani Pacheco er ikke fornøyd med spilletiden han har fått denne sesongen. Hvis han ikke får flere muligheter frem til januar, kan det bli aktuelt å gå ut på lån.

Dani Pacheco har bare spilt tre kamper for Liverpool denne sesongen, mot Young Boys, West Bromwich (ligacup) og senest borte mot Anzhi.
- Jeg har ikke spilt så mye som jeg ville ha likt denne sesongen, men i fotball kan ting forandre seg veldig fort, sier Dani Pacheco ifølge Liverpool Echo.

- Se på hva som har skjedd med Suso. Han fikk muligheten, og han tok vare på den. Han har jobbet meget hardt og spiller hver uke. Han gjør det meget bra, og jeg er glad på hans vegne.

- Jeg må forsøke å gjøre det samme. Jeg håper at jeg vil få en mulighet, og da er det opp til meg å ta vare på den. Jeg trener med førstelaget hver dag. Hvis jeg ikke hadde hatt troen på at jeg kunne få spille regelmessig her, ville jeg allerede ha reist.

- Jeg vil forsøke å sørge for at det skjer i nær frem tid. Hvis ikke vil jeg flytte på meg og sørge for at det skjer et annet sted. Men jeg håper fortsatt, og jeg tror det kan skje i Liverpool.

- Det er vanskelig når du ikke spiller så mange ganger. Selvtillit er det viktigste for en ung spiller. Du får selvtillit av å spille hver uke, og jeg har ikke gjort det ennå.

- Manageren liker spillere med ferdigheter, men han ønsker også at spillerne jobber meget hardt for å vinne ballen tilbake. Jeg gjør mitt beste og forsøker å forbedre de tingene han forteller meg å gjøre. Forhåpentligvis kan jeg imponere manageren og få flere kamper.

- Jeg likte virkelig å spille borte mot Young Boys da vi vant 5-3 med et meget ungt lag. Manageren var meget fornøyd med hva vi presterte, og jeg ville like å spille mot dem igjen på Anfield.

- Det er fortsatt halvannen måned til overgangsvinduet åpner. Når januar kommer, er jeg sikker på at jeg skal ha et møte med manageren, og vi vil bestemme hva som er best for meg.

- I sommer var jeg klar til å bli lånt ut, men noe rart skjedde i siste minutt. De (Real Valladolid) måtte kvitte seg med en spiller før de kunne hente meg, men spilleren forsvant aldri, så jeg ble værende.

- Vi får se hva som skjer frem til januar. Jeg håper at jeg kan få flere kamper og forbedre formen. Jeg ønsker å lykkes her.