Pardew får Tiote og Taylor tilbake

Alan Pardew rapporterer at Cheik Tiote og Ryan Taylor vil være tilbake etter skader når Liverpool gjester Newcastle på søndag.

Newcastle-manageren fikk et skudd for baugen i og med at Fabrico Coloccini ser ut til å gå glipp av Liverpool-kampen, men plasteret på såret er altså at Tiote og Taylor har blitt kvitt skadene som har holdt dem utenfor de siste kampene.

Tiote har stått over Newcastles to siste kamper med et hamstringproblem, mens Liverpool-supporter Taylor har være ute i tre kamper grunnet en skade i baksiden av leggen.

- Jeg tror Cheik og Ryan blir klar til Liverpool-kampen, sier Pardew til The Shields Gazette.

Samtidig er det ikke tvil om at Pardew vil savne Fabricio Coloccini, ettersom en annen midtstopper, Steven Taylor, har gått skadet helt siden desember.

- Skaden til Coloccini bekymrer meg. Jeg tror ikke han rekker kampen mot Liverpool på søndag. Vi må virkelig håpe at det ikke er en alvorlig hamstringskade. Midtstopper-posisjonen er posisjonen som bekymrer meg mest. Vi er klar over at vi er sårbare der.

- Det var skuffende når Steven Taylor fikk sesongen ødelagt, og da er det tøft å miste Coloccini nå.

Dersom argentineren ikke rekker søndagens kamp vil trolig James Perch bli Mike Williamsons parter i Newcastles midtforsvar.

- Vi må virkelig stole på store Williamson. Det finnes ikke mange andre muligheter. Dersom Coloccini rekker kampen, vil det virkelig gi oss et løft.