Pardew mener Liverpool må vinne

Newcastle-manager Alan Pardew mener presset er på Liverpool foran lagenes møte på St. James' Park i morgen.

- Liverpool sliter for tiden. Spillet flyter ikke for dem, og det er frustrerende. Jeg har selv vært i den situasjonen Kenny Dalglish befinner seg i nå, sier Pardew ifølge Daily Express.

Newcastle har prestert over alle forventninger i Premier League denne sesongen, og Tyneside-klubben ligger på 6. plass. Liverpool holder til på plassen bak, men rødtrøyene har en luke på åtte poeng opp til Newcastle.

- Noen ganger er det vanskelig å sette fingeren på hva som er galt. På søndag vil de uansett være ute etter å få selvtilliten tilbake, men et uavgjortresultat er ikke nok for dem. Liverpool må vinne, fortsetter Magpies-bossen.

Pardew mener også at Newcastle spiller uten press i sesonginnspurten, og 50-åringen tror laget fra Nordøst-England sikrer sjetteplassen med fire trepoengere. Han retter også kritikk mot Liverpool-backen José Enrique, som forlot Newcastle til fordel for Anfield i fjor sommer.

- Kanskje José følte at laget smuldret opp. Men det er viktig å huske på det store bildet, og ikke alle spillere er i stand til å se det. José maktet ikke det, sier Pardew ifølge Daily Express.

José Enrique kritiserte nemlig Newcastle-ledelsen i fjor sommer, og tvang igjennom en overgang til Liverpool. Før spanjolen byttet beite, kritiserte han klubbledelsen for å selge unna toppspillerne. 26-åringen uttalte også at "Newcastle aldri ville kjempe blant topp seks" med overgangspolitikken sin.