Pascoe forventer vanskelig kamp

Colin Pascoe vet at Liverpool står overfor en tøff utfordring når hans forrige klubb Swansea venter på Liberty Stadium.

Liverpools assistentmanager tilbrakte to år i Swansea sammen med Brendan Rodgers før de fikk jobb i Anfield-klubben.
- Det er flott å komme tilbake og se gamle venner på Liberty. Vi hadde noen flotte stunder der. Vi skapte historie der for Swansea. De ble den første walisiske klubben i Premier League.

- Vi skal reise dit for å vinne kampen og spille en god kamp, men vi kan ikke undervurdere Swansea. De har et godt lag, og de spiller ballen bra. De er godt organisert.

- Du ser som vanlig frem til det. Nervøs, engstelig som alltid, men med en positiv innstiling med spillerne og måten de er forberedt, at vi skal legge ned en god forestilling.

- Innstillingen til spillerne, pasningsspillet og det å jobbe hardt uten ball har vært fantastisk.  Vi trenger å gjøre det også på Liberty fordi det er et vanskelig sted å spille.

Pascoe insisterer på at tidligere sympatier legges til side. Swansea slo Liverpool ut av Capital One Cup på Anfield i forrige måned.
- Når kampen er i gang, er du fokusert, og det er prioritet. Alle blir fokusert på det de skal gjøre.

- Swansea spilte bra, de har et godt lag, de spilte ballen. Når vi tar fatt på kampen, kan vi ta med oss at vi har spilt utmerket nylig. Vi ser frem til kampen.

- På Liberty vil det bli en annerledes kamp. Swansea har tapt én kamp denne sesongen. Jeg tror det var mot Everton, og det vil bli en vanskelig kamp. Men slik vi har presterte nylig vil gi oss en god sjanse til å få resultatet vi ønsker.