Pepe og Spania videre

Spania vant gruppe C etter 1-0 mot Kroatia. Roy Hodgson bekrefter at det står mellom Andy Carroll og Danny Welbeck på topp for engelskmennene mot Ukraina.

Som ventet ble Pepe Reina sittende på benken da Spania vant 1-0 mot Kroatia, men spanjolene var ikke sikre før man fikk et sent seiersmål ved Jesus Navas. Navas var kommet inn som innbytter for Fernando Torres.

Dermed vant Spania gruppe C, foran Italia. De regjerende verdensmesterne vil nå møte toeren i gruppe D, hvor England tirsdag kveld møter Ukraina. Engelskmennene må trolig ha uavgjort mot vertslandet for å avansere, og selv med seier kan man fort ende bak Frankrike som møter tabelljumbo Sverige.

Manager Roy Hodgson bekreftet tidligere i dag at Wayne Rooney vil starte mot Ukraina, og vil spille med enten Andy Carroll eller Danny Welbeck.

- Det er en veldig vanskelig avgjørelse for meg, da både Andy og Danny har gjort det veldig bra i både kamper før mesterskapet og i selve turneringen, forklarer den tidligere sjefen på Anfield.

- Det har gitt meg en klassisk hodepine, men det er en hodepine som vi alle ønsker siden det er spillere som er i form og som spiller godt nok til å kjempe om en plass.

- Jeg har gjort det klart at Wayne Rooney vil starte kampen, så får jeg ta en avgjørelse hvem som skal spille sammen med ham.