Pulis fornøyd med Webb

Tony Pulis var meget godt fornøyd med dommer Howard Webb etter 0-0 på Anfield i dag. Stoke-manageren mente at dommeren ikke hadde bukket under for presset fra tribunene da Andy Carroll gikk i bakken på et par cornersituasjoner.

The Kop var meget misfornøyd med dommer Webb da han unnlot å dømme straffespark til Andy Carroll ved minst to anledninger der geordien ble klart holdt i trøya og revet overende på cornere. Pulis var det stikk motsatte.

- Jeg tror ropingen på straffespark kom som en følge av desperasjon, uttalte Pulis til pressen etter kampslutt.

- Bortsett fra Kuyts heading – som vi ville ha scoret på – hadde de lite å by på. Det var ikke akkurat slik at Thomas Sørensen måtte gjøre redning på redning, fortsatte han.

- De har et fantastisk publikum her, og du kunne høre at de satte trykket på. Spillerne deres trengte litt hjelp, og ved å brøle på den måten de brølte på hver gang ballen ble slått inn i feltet, var de til hjelp. Flere dommere kunne ha gitt etter for dette presset, men heldigvis er Howard sterk og rutinert nok til ikke å gjøre det.

- Vi forandret formasjon når vi så at Kenny stilte med tre midtstoppere, og benyttet Walters sammen med tre midtbanespillere som lå tett. Vi ønsket å være sterke i visse områder av banen, og de gjorde det strålende.

- Vi er fornøyd med innsatsen og oppofrelsen til spillerne. De jobbet hardt, og vi har tatt fire poeng mot Liverpool og holdt nullen to ganger i ligaen denne sesongen. Det er en stor prestasjon, avsluttet Pulis.