Red connection

Flere tidligere røde har skiftet klubb i august. Christian Poulsen til Ajax. Yossi Benayoun utlånt til West Ham. Adam Hammill utlånt til Huddersfield.

Christian Poulsens kontrakt med Evian gikk ut i sommer. Midtbanespilleren signerte en toårskontrakt med Ajax 22. august.
- Vi er meget fornøyd med hans valg om å komme og spille for Ajax. Han kunne ha gått til flere klubber i Europa. Han er en leder, både på og utenfor banen, og det kan hjelpe vår gruppe av unge spillere, sa Marc Overmars, fotballdirektør i Ajax, da overgangen var klar.

På overgangsvinduets siste dag ble Yossi Benayoun  lånt ut fra Chelsea til West Ham for resten av inneværende sesong.  Wolverhamptons Adam Hammill skrev under en låneavtale med Huddersfield frem til 13. januar 2013.

Tidligere i sommer ble Victor Palsson utlånt fra New York Red Bulls til NEC Nijmegen for hele 2012/13-sesongen.

Jon Newby, spillende manager i Conference North-klubben Colwyn Bay, har hentet midtbanespilleren David Mannix. 26-årige Mannix spilte forrige sesong for Vauxhall Motors.

Fleetwoods kantspiller Ryan Crowther har igjen sluttet seg til Conference-klubben Hyde FC på lån. 23-åringen blir hos «tigrene» frem til januar.

Jason Banton spilte for Crystal Palace mot Liverpool i U21-ligaen denne uken. Uklart om 19-åringen bare var på prøve eller om han har blitt tilbudt kontrakt.