Reina liker Rodgers’ motivasjonsteknikker

Pepe Reina støtter motivasjonsteknikkene Brendan Rodgers har innført i klubben. Keeperen frykter ikke å være et av navnene i konvoluttene til manageren.

I fjerde episode av dokumentaren «Being Liverpool» så vi et eksempel på hvordan Brendan Rodgers forsøker å få det beste ut av sine spillere. Rodgers tok frem tre konvolutter hvor han hadde skrevet navnene på tre spillere som han trodde ville svikte laget i løpet av sesongen.

 - Poenget mitt til dere, spillere og støtteapparat, er å sørge for at dere ikke er blant de i konvoluttene, for dere er så viktige. Om vi skal prestere og være så gode som vi kan være, må vi stå samlet. Jeg tror det er maks tre som vil svikte oss, sørg for at du ikke er en av dem, sa Rodgers.

Reina har hatt en blandet start på sesongen, men frykter ikke at hans navn ligger i en av konvoluttene.
- Det var en tale utformet for at vi skal være fokusert og være på hele år, sier Reina til den spanske radiostasjonen Onda Cero.

- Jeg frykter ikke at jeg skal ligge i konvolutten. Ingen kan noen gang legge navnet mitt i en konvolutt grunnet manglende innstilling eller oppofrelse.

- Det er første gang jeg har sett en manager gjøre det, og personlig likte jeg det. Det skiller seg ut. Det var en tale utformet for å motivere.

Spillerne jobber fortsatt med å tilpasse seg Brendan Rodgers’ spillestil.
- Når det gjelder hvordan vi har spilt, har vi til tider vært meget gode. Vi forsøker å innføre en ny stil med en ny manager, og det tar tid.

- Vi gjør feil til tider fordi det ikke er enkelt, men jeg foretrekker å gjøre feil for å gjøre som manageren ønsker og forsøke å gjøre det riktige. Vi er optimistiske på at vi før eller senere vil være med å kjempe nær toppen igjen.