Reservene i kvartfinale

Liverpool møter Tottenham i NextGen Series i kveld, og kampen blir sendt direkte på LFC TV. Trener Rodolfo Borrell understreker at hans gutter må være på sitt beste i London for å kunne avansere.

- Vi må spille med den rette innstillingen og spille med selvtillit hvis vi skal lykkes i denne kampen, forklarer Borrell til liverpoolfc.tv. Tottenham har imponert stort i gruppespillet i NextGen Series og vant bl.a. 7-1 over Inter.

- Tottenham har et veldig godt U19 lag og vi må være på vårt beste. De har en stor tropp med over 30 spillere å velge fra.

- De er en virkelig trussel på topp med veldig hurtige og tekniske spillere, de er sterke på midten og solide bakover. Det vil bli vanskelig, men det er hva du forventer i en kvartfinale i NextGen Series.

- Guttene har vært opp og ned denne sesongen at det er hva vi behøver å forbedre – stabiliteten. Hvis de en dag ønsker å spille for vårt førstelag og vinne trofeer da må de ha stabilitet. Vi var skuffet over det vi viste i siste kamp mot Blackburn og ønsker å slå tilbake.

Kampen spilles på White Hart Lane og har avspark kl 20.00. Kampen vises på LFC TV, som en kan få på nettet ved å gå inn på liverpoolfc.tv og LFV TV Online, og hvor en begynner sendingen en time før. Vi vil også oppdatere fortløpende her på liverpool.no.