Reservene møter jumbolaget

Liverpools reservelag spiller mot Blackburns nest beste på The Academy i Kirkby. Avspark klokken 15.00. Borrell forventer vanskelig kamp mot tabelljumboen. Suso fortsatt suspendert.

Blackburns reservelag har ikke vunnet en eneste kamp i Premier Reserve League denne sesongen. Laget ligger sist på tabellen. Da Liverpool og Blackburn møttes tidligere i sesongen, endte det målløst. Reservelagstrener Rodolfo Borrell har tatt med seg noe fra det oppgjøret.
- Vi har lært at man noen ganger ikke kan spille vakker fotball eller en slik fin spillestil. Du må noen ganger benytte en blanding, avhengig av motstanderen, sier Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Blackburn blir en veldig vanskelig kamp fordi de har et fysisk lag med noen store og erfarne spillere, som vi møtte i den første kampen. De har en veldig direkte spillestil som ikke er ideell for oss, men vi vet at vi må møte slike lag. Vi må ha den riktige tilnærmingen og være klare for kampen.

- Det kommer ikke til å bli enkelt. Vi måtte legge ned en god forestilling, en av de beste lagprestasjonene, borte mot Blackburn bare for å få ett poeng. Vi må gjøre det samme igjen dersom vi ønsker å få noe ut av denne kampen.

Kampen mot Manchester United forrige uke ble utsatt på grunn av frossen bane i Chester.
- Vi forberedte oss hele uken, og det var frustrerende da vi fikk vite at kampen var utsatt bare to og en halv time før kampstart.

- Det handler ikke bare om forberedelsene, men også om motivasjon og det å snakke med spillerne individuelt, kollektivt og forsøke å gi dem riktig fokus og få den riktige tilnærmingen til kampen.

- Vi må nå sette arbeidet vårt ut i praksis mot Blackburn.

Suso er fortsatt ikke tilgjengelig. Spanjolen soner sin andre av tre kampers karantene. Liverpool-Blackburn vises direkte på LFC TV og LFC TV Online.