Reservene spilte uavgjort

Liverpoolreservene spilte uavgjort i en treningskamp mot Limerick i kveld. Nathan Eccleston scoret for de røde.

I forbindelse med 75 årsjubileumet til Limerick stilte Liverpool som motstander i en treningskamp i kveld.

Liverpool stilte med følgende lag: Gulacsi, Mendy, Sama, McGiveron, Smith, Roberts, Coady, Adorjan, Eccleston, Ngoo, Morgan.

På benken satt Joao Teixeira sammen med Ward, McLaughlin, Roddan og Pelosi. Suso var ikke med på grunn av spill for Spania U19.

Limerick kontret inn 1-0 ved Gary Sheehan i første omgang, før Nathan Eccleston utlignet i en andreomgang hvor de røde spilte langt bedre enn før pausen.

Oppdatert 15.05.2012 kl 10:42: Ifølge limerickleader.ie gjorde Liverpool følgende bytter i kampen: Ryan McLaughlin for Morgan (44.min) og Joao Texeira for Ngoo (78.min).