Riise glad for respons

John Arne Riise har bare lovord overfor Liverpools fans som ga ham applaus og sang hans navn i gårsdagens kamp mot Fulham. Nå vil han støtte de røde i cupfinalen.

- Jeg visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente, men så startet de å synge, forklarte John Arne Riise til Liverpools hjemmeside etter at hans Fulham hadde vunnet 1-0 på Anfield. Både han og Danny Murphy fikk en varm velkomst tilbake på gamle trakter.

- Jeg fikk gåsehud på ryggen og jeg er virkelig takknemlig for å ha fått en slik respons. De viste at de er de beste fans i verden og aldri glemmer hva spillere gjorde for deres lag. Det er noe jeg aldri vil glemme.

- Det føltes virkelig bra å være tilbake på Anfield, fortsetter nordmannen. – Jeg var veldig spent og hadde sett fram til denne kampen gjennom hele sesongen. Det var stort å være tilbake.

- Jeg synes laget spilte bra og personlig synes jeg at jeg hadde en god kamp, og vi er fornøyd med tre poeng.

- Jeg sa til Brede Hangeland under oppvarmingen at det føltes merkelig da jeg har spilt så mange kamper her, og nå skulle jeg spille mot Liverpool.

- Det er klart at jeg vil se cupfinalen på lørdag. Du glemmer ikke at du har vært syv år i en klubb. Jeg vil holde med Liverpool og forhåpentligvis kan de få en seier.