Rodgers får studert ungguttene

Brendan Rodgers bruker landslagspausen til å se nærmere på klubbens unge spillere. Manageren har invitert flere unggutter opp til Melwood for å trene med blant andre Jamie Carragher.

Kun fire førstelagsspillere er igjen på Melwood nå under landslagspausen. Det gir Brendan Rodgers muligheten til å hente opp flere unggutter til førstelagstreningene.

- Det er bare fire spillere igjen her, men det er alltid en positiv vinkling på det. Det gir meg en meget god mulighet til å se våre unge spillere, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg har forsøkt å komme innpå junior- og reservelagsspillerne for å se hvilket nivå vi har. Først og fremst gir det meg en mulighet til å se spillerne jobbe og deres forbedringer, og jeg prøver å hjelpe og veilede dem.

- De forsøker å ta steg mot førstelaget. Dett gir dem en mulighet til å lære, men ikke bare fra trenerne. De har kommet hit og trent med Jamie Carragher, en spiller som er inne i sitt 18. år som profesjonell. Det største de vil få ut av treningsøkten er innstillingen til Jamie Carragher – helt utrolig.

- Unge spillere på 18 eller 19 år får se en kar som har jobbet slik nesten like lenge som de selv har levd, og han viser den samme entusiasmen og oppofrelsen til å ville lære og bli bedre, og det er flott for dem.