Rodgers forventer flere kjøp og salg

Brendan Rodgers sier at det arbeides hardt i kulissene med å få inn flere forsterkninger i dette transfervinduet, og at det trolig blir atskillige utskiftinger i spillertroppen de neste ukene både gjennom kjøp og salg.

- Det har vært kontakt og samtaler med klubber, forklarer manageren til Liverpools hjemmeside når det er snakk om nye spillere. Det ryktes bl.a. sterkt i kveld at Nuri Sahin er på vei fra Real Madrid til Liverpool på lån for 2012/13.

- Det er et team som arbeider veldig, veldig hardt i kulissene for at vi skal greie å realisere de ønskene vi har. Vi håper at det i løpet av de nærmeste ukene skal bære frukter.

- Det har hele tiden blitt arbeidet for å prøve å få inn spillere som passer til vår profil i Liverpool og det laget vi har. Som sagt, jeg håper det blir et par spillerkjøp til innen slutten av august.

- Vi har ikke hentet inn så mange spillere, mens det er noen som har forlatt oss av forskjellige årsaker. Det er fortsatt mye å gjøre i forhold til spillertroppen, og det vil trolig bli flere forandringer innen vinduet stenges både i forhold til kjøp og salg.

- Når august er over og troppen er klar, da kan vi virkelig fokusere og arbeide sammen, og starte den reisen som forhåpentligvis vil gi oss en god sesong.