Rodgers jakter målscorere

Liverpool Echo slår fast at Arsenals Theo Walcott, Chelsea-spissen Daniel Sturridge og Blackpool-vingen Tom Ince står øverst på ønskelista til Brendan Rodgers i januar. Lokalavisen hevder at Liverpool definitivt ikke er interessert i Aston Villa-spissen Darren Bent.

- Jeg har alltid ment at dersom du har tre og en halv målscorer på laget ditt, så har du en sjanse. Vi har Luis Suarez og Steven Gerrard som vil score mål. Dersom vi kan få inn et par til som instinktivt kommer inn i feltet og scorer mål vil vi ha en god mulighet i annen halvdel av sesongen når vi dominerer kamper på den måten vi har gjort, uttaler Rodgers til Echo.

- Jeg trenger ikke å selge noen. Alt handler om å bygge på troppen og forsøke å gjøre den konkurransedyktig, ved å hente inn flere spillere. Vi går nå inn i en måned der vi kan henge med om vi holder prestasjonsnivået vårt oppe og plukker noen poeng. Så kan vi løfte oss derfra.

- Vi skaper nok press og har ballen nok. Dersom vi får tak i en spiller eller to som virkelig kan å avslutte, kan vi få til en seiersrekke.

- Kommentaren jeg hadde om at regnskapet må gå i balanse handlet om over tid. Ikke spesifikt i januar. Nå handler det om å bygge en tropp ved å få inn flere spillere. Dersom vi selger spillere, er det for å få inn nye. Det er veldig viktig for oss.