Rodgers jubler over Suarez-kontrakt

Manager Brendan Rodgers er meget glad for at Luis Suarez valgte å skrive under en ny langtidskontrakt med Liverpool.

- Jeg er veldig glad for at han har skrevet under. Jeg anser ham som en av de aller beste spissene i verden. Jeg håper han har vært i stand til å se den visjonen vi har for fremtiden, og hva vi forsøker å gjøre. Jeg tror han følte sikkerhet ved det faktum at vi ser ut til å bevege oss i riktig retning, og han var glad for å bli med på ferden sammen med meg. Det er jeg henrykt over, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han har bundet seg til klubben i lang tid fremover, så han ser virkelig frem til å spille på den måten jeg legger opp til. Han er en vinner. Han ønsker å vinne. Dette er mannen som er ute på treningsfeltet både i sol, regn, snø og haglvær. Han er nesten aldri skadet. Han elsker fotball, og fotballen er hans liv. Det er hans lidenskap, og jeg kan forholde meg til slike mennesker. Mennesker som ønsker å lykkes. Mennesker som hungrer etter suksess.

- Han er en spiller som jobber hardt over hele linja. Han er smart i bevegelsene sine, og utfordrer hele tiden forsvarsspillerne. Han kan ligge helt på linje med forsvarerne, eller han kan slippe seg ned i mellomrommet mellom lagdelene. Når han er i feltet føler du hele tiden at det kan skje noe.

- Som manager elsker jeg oppfinnsomhet og det uberegnelige i angrep, og Luis gir oss utvilsomt dette. Han vil passe inn i dynamikken i laget.

- Han har meget gode holdninger, i tillegg til hans fotballkvaliteter, som hans bevegelser, hans smarthet, hans intelligens og hans fantastiske innsats. Det dreier seg ikke bare om hans talent, men også hans evne til å jobbe hardt, noe som var veldig viktig for laget i fjor og forhåpentligvis fortsetter det slik.

Rodgers har hatt flere samtaler med Suarez i løpet av sommeren, hvor han forklarte sine planer for fremtiden for angriperen.

- Jeg tror han var imponert over hvordan Swansea spilte i fjor, og jeg følte at han ville elske å spille fotball på den måten. Vi holdt kontakten i sommer gjennom tekstmeldinger og telefonsamtaler, og jeg var meget glad da vi ble enige om en ny kontrakt. Det har vært strålende å se ham tilbake på treningsfeltet her.