Rodgers må selge før han kan kjøpe

Daily Telegraph melder at Liverpool vil by på Theo Walcott før overgangsvinduet stenger dersom Carroll forlater klubben. Rodgers usikker på om Carroll er Liverpool-spiller når helgen kommer.

Brendan Rodgers ønsker å hente Theo Walcott fra Arsenal, men vil bare ha råd til det dersom Andy Carroll forlater klubben. West Ham er fortsatt den eneste akseptable budgiveren for spissen. Det forventes at Newcastle vil komme med et nytt bud på sin tildigere spiller, men det har ikke vært noe samtaler mellom nordøstklubben og Liverpool på en måned. 23-åringen avgjørelse handler i øyeblikket om han vil akseptere en overgang til Upton Park. Aston Villa og Fulham skal også være interessert.

En totalpakke på £20M fra West Ham ble akseptert av Liverpool i juli. Den inkluderer betaling av spissens lønn for én sesong, og deretter en permanent overgang for £17M dersom West Ham beholder plassen i Premier League.

Liverpool kjenner til Walcotts kontraktssituasjon i Arsenal, men har ikke kunnet by på spilleren før de får solgt høyt betalte spillere i troppen. Walcott har ikke akseptert tilbudet om en femårskontrakt verdt £75000 i uken i Arsenal, men London-klubben har blitt enig med ham å bli væredne inntil videre. Walcotts kontrakt med Arsenal utløper neste sommer.

Liverpool ønsker dessuten å gjenoppta interessen for Clint Dempsey dersom Charlie Adam slutter seg til Stoke i en avtale verdt £5M. Et offisielt bud fra Stoke ble mottatt på onsdag.

Liverpool vil tillate Jay Spearing å gå på lån. Aston Villa, Southampton og Bolton skal stå fremst i kampen om spilleren. The Guardian nevner at Liverpool ikke har fått noen offisiell henvendelse på Joe Cole. Hans ukelønn på £100000 skremmer vekk mulig nye arbeidsgivere.

Liverpool Echo melder at de røde ikke skal være interessert i Daniel Sturridge.

Hvis Rodgers ikke klarer å sende spillere til andre klubber, vil han ikke være i stand til å hente inn forsterkninger.

- Økonomisk må klubben reparere. Det er realiteten. Spillere som blir linket med disse beløpene har jeg ikke mulighet til å signere i dette vinduet, sier Rodgers til Daily Telegraph.

- Det kommer til å ta mer enn ett vindu. Dette er en utrolig klubb. Selv om du ønsker å la spillere gå på grunn av lønningene eller andre faktorer, så kommer de ikke bare til å vandre ut døren. Jeg har vært presis med min informasjon, så de vet hvor de står.

- Til syvende sist avhenger det av målet til spillere. Ønsker spilleren å spille fotball? Jeg har gjort det klart at jeg har spillere fra 1 til 11, reserver og rekruttspillere.

Spørsmålet er om Andy Carroll fortsatt er Liverpool-spiller til helgen.
- Det er det for tidlig å si. Andy har vært en reserve for oss. Han har vært fantastisk når det gjelder innstilling og aksept for hvor han står, men som fotballklubb - og jeg snakker generelt her - tror jeg ikke vi er i en posisjon til å ha spillere til £25M som tredjevalg på spissplass, eller kantspillere som tjener £5M-6M millioner per år.

Ifølge The Times er Andy Carroll utelatt fra troppen til møtet med Hearts.