Rodgers om Sterlings kontraktssituasjon

Brendan Rodgers forteller at det har vært samtaler med Raheem Sterlings representanter om en ny kontrakt, og det kan bli fortgang straks spilleren fyller 18 år 8.desember.

- Det vil bli noe, men det er ikke behov for å forhaste seg. Han har blitt en meget talentfull ung mann i løpet av fire måneder, så han og hans representanter og familie vet hva vi synes om han. Vi ønsker bare å sørge for at han konsentrerer seg om fotballen, uttaler Brendan Rodgers til Mail on Sunday.

Raheem Sterlings nåværende kontrakt med Liverpool utløper sommeren 2014. Ifølge tabloidavisen Daily Mail tjener kantspilleren £2000 i uken pluss kamprelaterte bonuser. Liverpool skal være villige til å øke hans lønn til £20000 i uken, men hans representanter sies å kreve £50000 fordi de visstnok mener at Sterling bør opp på samme nivå som Stewart Downing med £60000 i uken. Raheem Sterling var imidlertid raskt ute på Twitter i går og tilbakeviste sitt krav, men tweeten ble snart fjernet, noe som setter ytterligere fart i spekulasjonene om hans fremtid i LFC.
- Jeg har akkurat våknet opp til slik sludder. Jeg kan forsikre dere om at jeg ikke har bedt om slikt stort beløp. Vi venter til jeg blir 18 før jeg signerer, skrev Sterling på Twitter i går før han senere fjernet meldingen.

Raheem Sterling ble tidligere i uken tatt ut i Englands A-landslagstropp til privatlandskampen mot Sverige,
- Jeg så ham da han spilte mot Borussia Moenchengladbach i 2010, da jeg bare hadde vært i Liverpool i tre uker. Han kom inn de siste 15 minuttene foran 55000 tilskuere, og han vant nesten kampen for oss. Så jeg fikk en idé for to år siden om at denne gutten kanskje ville bli litt av en spiller. Jeg synes det ikke var vanskelig å ta Raheem Sterling ut i troppen, sier Roy Hodgson til Mail on Sunday.