Rodgers om transfers

Brendan Rodgers utelukker ikke nysigneringer før overgangsvinduet stenger midnatt natt til lørdag. En eller to spillere må ta en avgjørelse om sin fremtid i klubben. Aktuelt å låne ut Danny Wilson.

Brendan Rodgers fikk spørsmål på dagens pressekonferanse om noen spillere kommer til å forlate Liverpool FC før overgangsvinduet stenger.
- Vi har hatt en rekke henvendelser på noen av spillerne, Jeg har vært åpen og oppriktig overfor alle spillere. Jeg synes dere så i søndagens kamp at lagånden var meget sterk i gruppen, men realiteten er at spillere ønsker å spille, svarte Brendan Rodgers.

- Alle vet hvor de står for øyeblikket og de kommende dagene. En eller to av dem har en avgjørelse å ta om de ønsker å være en del av troppen eller om de ønsker å spille regelmessig et annet sted. Og det vil da bli noen avgjørelser vi må ta.

Charlie Adam er en av spillerne som har blitt linket bort.
- Charlie er en meget god spiller. Han er en viktig del av det skotske landslaget på vei frem. Han er en fremragende spiller med en god venstre fot, og som vil score mål. Jeg er sikker på at han vil gjøre det meget bra for Skottland.

Danny Wilson har behov for mer spilletid. En mulighet er å låne ut midtstopperen.
- Han er en ung spiller som har behov for å spille. Jeg snakket med Danny veldig tidlig, da jeg kom hit.

- Han er 20 år, slik at han trenger å spille. Det er ikke noe poeng for ham å være her og ikke få kamper. Han dro til Blackpool, men spilte ikke så mye. Jeg tror det vil være et mål for Danny å dra avgårde og få noen kamper. Vi får se hva som skjer de neste par dagene.

Rodgers avslører at det kan bli gjort én eller to kjøp før overgangsvinduet stenger.
- Jeg tror ikke det kommer til å bli gjort så mange forretninger. Det er realitetene. Det blir kanskje én eller to ting vi kan gjøre. Forhåpentligvis vil det meste bli gjort i løpet av de neste par dagene.

- Jeg er sikker på at jeg vil være svært opptatt i morgen, men med kampen. Mitt fokus vil være helt på kampen. Så har vi enda en dag etterpå, så får vi ta det som kommer da.