Rodgers ønsker å beholde Bellamy

Brendan Rodgers uttaler til Liverpool Echo at han ønsker å beholde Craig Bellamy på Anfield.

Den nye Liverpool-manageren har ingen planer om å selge Craig Bellamy. Det har vært spekulasjoner rundt waliserens fremtid på Anfield etter at klubber som Cardiff City og Queens Park Rangers har vist interesse for 32-åringen. Nå slår imidlertid Rodgers fast at han ønsker å beholde angriperen i sin Liverpool-tropp om det ikke skulle komme et unikt bud på ham. Bellamy har 12 måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Liverpool Echo melder at Rodgers hadde samtaler med Bellamy i begynnelsen denne uken, og manageren skal være av den formening at 32-åringen fortsatt kan bidra med mye i Liverpool.

- Jeg hadde en veldig positiv samtale med Craig på mandag. Det var fint å møte ham og få hans versjon av tingenes tilstand. Han er en stor supporter av denne klubben. Han elsker klubben, slår Rodgers fast overfor Echo.

- Han er en fin fyr. Han har virkelig lidenskap for Liverpool FC, og det er den type folk vi ønsker i klubben. Jeg liker hans intensitet, hans arbeidskapasitet og hans lidenskap, så jeg vil like at han fortsetter her, legger manageren til.

- Han er en fotballspiller. Det må en veldig spesiell og unik mulighet til for at Craig skal forlate Liverpool, og for at vi skal skille lag. Dersom noe endrer seg i så måte fra mitt personlige ståsted, så vil han og jeg snakke om det, avslutter Rodgers.