Rodgers ønsker å beholde Maxi

Brendan Rodgers håper å overtale Maxi Rodriguez til å bli i Liverpool.

Vingen har nærmest gjort en gentlemansavtale om å returnere til Newell's Old Boys i hjemlandet Argentina, selv om han har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Anfield-klubbens nye manager, Brendan Rodgers, akter imidlertid å gjøre alt som står i hans makt for å beholde Rodriguez.

- Jeg har kjent til Maxi lenge. Han er rutinert. En veldig god spiller, som vil forstå 120% måten jeg ønsker at vi skal spille på, siteres Rodgers av Mirror.

- Jeg ønsker å beholde ham, men av og til er det andre hensyn som må tas, og jeg forstår det. Det er grunnen til at jeg snakker med ham nå.

- Jeg håper at han blir værende. Jeg synes han er en veldig god spiller. Uansett om han starter kampene eller kommer inn fra benken vil han være veldig god å ha i vår tropp, for han forstår hvordan vi ønsker å spille.

- Han snakker ikke engelsk og det har vært vanskelig for familien hans, så når en spiller som ham ønsker å dra herfra er det ikke på grunn av klubben. Jeg har hatt et par veldig fine samtaler med ham. Jeg vet hva han tenker og hvordan han tenker.

- Han har lagt en vanskelig sesong bak seg, hvor han trolig følte at han burde ha fått langt mer spilletid. Vi vil forhåpentligvis få se hvor han står i løpet av de neste par ukene, og finne en løsning, avslutter Rodgers.