Rodgers takker gamleklubben

Brendan Rodgers har skrevet et åpent brev hvor han takker gamleklubben og supporterne for sin tid der.

Forrige fredag ble nord-irske Rodgers offisielt ansatt som Liverpools nye manager. Manageren skal nå være på ferie i Spania, men har skrevet et åpent brev til Swansea City og deres supportere hvor han takker dem for sin tid der.

- Sjansen til å lede en av verdens største fotballinstitusjoner dukker ikke opp veldig ofte i en managers liv, og etter to henvendelser bestemte jeg meg for å ta utfordringen. Men før jeg gjør det, vil jeg gjerne takke alle av hele mitt hjerte for en minnerik periode av livet mitt, skriver Rodgers i brevet som er gjengitt i South Wales Evening Post.

- Min tid i Swansea City startet for nesten to år siden, og målet mitt foran noe annet var klart: å inspirere byen. Mitt mål var å bli husket for å ha gjort Swansea City Football Club til et angripende og kreativt lag som en ville like å se, og å få folket i Swansea til å være stolt av klubben, byen og nasjonen.

- I årene fremover er det dere, de viktigste folkene i klubben, som vil bestemme om jeg klarte å oppnå det - men reisen dit er en jeg aldri vil gleme. Vi skapte historie sammen da vi ble den første walisiske klubben i Premier League, og det i mot alle odds. Det er ingen tvil om at klubben vil fortsette å blomstre i årene fremover.

- Jeg ønsker å takke walisisk media for deres profesjonalitet i jobben, og spesielt South Wales Evening Post, som har respektert de personlige problemene jeg har hatt i mitt sosiale liv. Spillerne i Swansea vil jeg takke individuelt, men for dem håper jeg at jeg har hjulpet dem med å bli bedre spillere og mennesker, fordi dere har helt klart gjort det for meg.

- Og til slutt, til Jack Army; jeg er stolt over å ha vært deres manager, og føler meg velsignet for støtten dere har gitt meg både på og utenfor banen. Jeg forlater klubben vitende om at jeg ikke kunne gjort mer for å få deres flotte klubb til å lykkes. Swansea vil leve med meg i hjertet for resten av livet, og en dag ville jeg elske å komme tilbake til denne flotte klubben og byen. Men frem til den dagen kommer, ønsker jeg alle i Swansea mye suksess i det neste kapitelet i deres utrolige historie.